top of page
Groothandel hout

Kwaliteitsvol hout bij groothandel Decadt Houthandel

Groothandel hout

Bij Decadt Houthandel in Ieper hebben wij al tientallen jaren ervaring in het leveren van hout in grote hoeveelheden aan kleinhandelaars en andere professionele klanten. Doorheen de jaren zijn wij uitgegroeid tot een kwaliteitsvolle alles-onder-één-dak-leverancier van alle denkbare houtproducten. Daarnaast zijn wij ook een houtzagerij en kunnen wij uw bestelling dus tot in de kleinste details personaliseren.

Verschillende houtsoorten

Dé specialist bij uitstek voor Oregon en Douglas dakhout: dat zijn wij! Bij ons vindt u ook een uitzonderlijk breed assortiment aan andere houtsoorten die aan al uw wensen zullen voldoen. Dankzij onze jarenlange ervaring met talloze partners hebben wij een mooi beeld gekregen van alle verschillende houtsoorten waar onze klanten naar op zoek zijn. U mag dan ook gerust zijn dat u bij ons alles zult vinden wat u nodig hebt.

Afgewerkte houtproducten en isolatiemateriaal

Om ons assortiment te vervolledigen hebben wij ook een uitgebreide keuze aan afgewerkte houtproducten: deurenplafondsparketvloeren en nog veel meer. Stuk voor stuk kwaliteitsvolle houtproducten, verkrijgbaar in verschillende houtsoorten. Daarnaast kan u bij ons ook terecht
voor isolatiematerialen en dat voor zowel thermische als geluidsisolatie. We nodigen u graag uit om een bezoekje te brengen aan onze showroom in Ieper om kennis te maken met al onze kwaliteitsproducten.

Om de details verder te bespreken of een gratis offerte te ontvangen, kan u snel en gemakkelijk het contactformulier invullen!

Houthandel

Groothandel hout in Ieper bij Poperinge

Decadt Houthandel

bottom of page