top of page
Parket leggen te Ieper, Houthandel Decadt

Houten parketvloeren, vinyl en laminaat bij Decadt Houthandel in Ieper

Parketvloeren, vinyl en laminaat in Ieper

De beste manier om van uw huis uw thuis te maken? Een prachtige houten parketvloer, natuurlijk! Creëer een warme, intieme sfeer in uw woning of gebouw. Bij Decadt Houthandel gebruiken wij uitsluitend hout van de allerbeste kwaliteit om u parketvloeren aan te bieden die stuk voor stuk uniek, prachtig en duurzaam zijn. Natuurlijk loodsen we u door ons uitgebreide gamma, met gespecialiseerd advies bij uw aankoop. U vindt bij ons een assortiment waaruit u naar hartenlust kunt kiezen om tot de perfecte nieuwe look voor uw vloer te komen.

Ook voor een professionele plaatsing van uw parketvloer staan wij klaar met aandacht voor orde, netheid en een kwaliteitsvolle afwerking!

Half-massief parket

Prachtige, houten vloeren met een onmiskenbare uitstraling? Die vindt u bij ons. Want bij Decadt Houthandel werken wij met half-massieve parketvloeren van Lamett, La Legno en Quickstep.

Deze vloeren zijn samengesteld uit verschillende lagen duurzaam hout en afgewerkt met een prachtige toplaag van kwaliteitsvol eikenhout. Een duurzaam en budgetvriendelijk alternatief voor massieve parketvloeren!

Vinyl en laminaat

Ook voor vinyl en laminaatvloeren kan u bij Decadt Houthandel terecht. Vocht- en vlekbestendige vinylvloeren zijn een milieuvriendelijk alternatief voor houten vloeren en hebben toch nog heel wat voordelen voor u in petto. Zo kunnen de designs van de vloeren mooi worden aangepast aan de gewenste sfeer en look.

Onze laminaatvloeren van Quickstep zijn dan weer enorm duurzaam en heel makkelijk te onderhouden. Dit zijn topvloeren met handige kenmerken die uw wooncomfort verhogen. Ontdek de unieke eigenschappen zoals geluidsdemping tegen voetstappen en een isolerende laag voor extra energiebesparing.

Deuren en plafonds

Wilt u het totaalplaatje mooi samenvoegen met andere houtmaterialen? Kijk dan zeker ook eens naar onze prachtige houten deuren en plafonds. Ga met de juiste bijpassende materialen en kleuren voor een complete en tijdloze look!

Nog vragen? Of wilt u graag een gratis offerte ontvangen? Vul dan snel het contactformulier hieronder in en wij helpen u graag verder!

Parket

Parket binnen en buiten Ieper

Parket - Kurk voor vloeren
 

Van Avermaet - Diverse kleuren (te zien in onze showroom) Wicanders klikkurk voor vloeren, montage waarbij de verschillende panelen geklikt kunnen worden.

Decadt Houthandel voor plaatsing van parketvloeren

Decadt Houthandel

Hout kleinhandel, hout groothandel, parket, dakbedekkingsmaterialen, brandhout, deuren, isolatiematerialen, parketvloeren, tuinhout, kurk, plafonds, gevelbekleding, DHZ materiaal, muurbekleding enz.

bottom of page