top of page
Kleinhandel Hout te Ieper, Poperinge

Kleinhandel hout bij Decadt Ieper

Houthandel voor particulieren

Ook particulieren kunnen bij Decadt terecht voor kwaliteitsvol hout. Wij hebben een uitgebreide keuze beschikbaar met talloze soorten hout en diverse houtproducten. Wij kunnen het hout bovendien bewerken op maat in onze professionele houtzagerij. Ook voor brandhout bent u bij ons aan het juiste adres. Bakken populierenhout worden gratis geleverd binnen een straal van 25 kilometer rond onze houthandel!

Breed assortiment

Kwaliteitsvolle houtproducten van over de hele wereld, elk met hun eigen unieke karakteristieken. Daar zorgen wij bij Decadt Houthandel voor. Zoekt u houtproducten van Afrikaanse Afrormosia, een duurzame houtsoort voor binnen en buiten – of misschien van de prachtige Amerikaanse esdoorn? Wij leggen u met plezier alle voor- en nadelen uit van
elke houtsoort, om samen tot de perfecte oplossing voor uw project te komen.

Afgewerkte producten

Een nieuwe deur nodig voor uw woning? Of wilt u uw terras een prachtige toets geven met een houten vloer? Bij Decadt vindt u talloze houtsoorten om een mooi accent aan uw woning te geven. Wij staan u bij met advies en tips en raden u het beste product aan voor uw wensen.

Klaar om uw bestelling door te geven? Of had u graag nog wat meer info gehad? Vul dan snel ons contactformulier in en wij helpen u met plezier uit de nood!

Houtzagerij

Kleinhandel hout in Ieper bij Poperinge

Decadt Houthandel

In onze houtzagerij kunt u terecht voor al uw hout!

bottom of page